Geen producten gevonden...

Kinderschoenen met hakken

  • Geplaatst op
  • Door http://kinderkleding-trend.nl/
  • 0

Kinderschoenen met hakken worden steeds populairder. In de Verenigde Staten kopiëren veel meisjes Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes. Zij draagt vaak schoenen met hakken. In Amerika is er een grote markt voor kinderschoenen met hakken.

Kinderschoenen met hakken worden steeds populairder. In de Verenigde Staten kopiëren veel meisjes Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes. Zij draagt vaak schoenen met hakken. In Amerika is er een grote markt voor kinderschoenen met hakken. Hoge hakken hebben tenslotte een grote aantrekkingskracht op kleine meisjes, die net als mama willen zijn. Kinderkleding wordt steeds vaker afgestemd op de kleding van volwassenen, zodat kinderen er net als hun ouders uitzien. Dit geldt dus ook voor schoenen.

suri-cruise-heels

Waar koop je kinderschoenen met hakken?

Het kopen van schoenen met hakken voor je dochter is niet eenvoudig. Er zijn verschillende instanties die zeggen dat het ongezond is om kinderen op hakken te laten lopen. Toch zijn er verschillende merken die kinderschoenen met hakken op de markt hebben gebracht. Met name in het buitenland vind je ze.

De Britse winkelketen Priceless is een van de extreemste voorbeelden van winkels die kinderschoenen met hakken verkopen. Bij Priceless kun je namelijk pumps met een hak van dertien centimeter kopen.

In de Verenigde Staten kun je bij GapKids sneakers en slippers met een sleehak kopen. De helft van de kindercollectie van Steve Madden heeft een hak of sleehak. Ontwerper Michael Kors heeft een kindersandaal met een hak van ruim vier centimeter op de markt gebracht.

heel-kids-woman

Als je je schoenen graag dichter bij huis zoekt, kun je in Nederland het beste zoeken naar winkels die schoenen voor kleine schoenmaten verkopen. Deze winkels verkopen schoenen vanaf maat 32 of 33. Wanneer je dochter uit de kindermaatjes gegroeid is, kan ze de overstap maken naar echte damesschoenen met hakken. Dit kan al vanaf 14 jaar oud, maar het is verstandig om dit van de 18 pas te gaan overwegen. Normaal gesproken zijn de voeten dan grotendeels uitgegroeid en zijn kansen op kwaaltjes daarmee kleiner.

Bent u op zoek naar leuke kinderschoenen, zonder hakken, dan kunt u deze uiteraard bij ons vinden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags

Recente berichten

Twitter

Facebook